Annonce
Casper Brix driver sit catering-firma fra hjemmet i Langå. Maden laves indtil videre i Aarhus, men han er i fuld gang med at lede efter et sted i lokalområdet. Foto: Vibeke Skov
Bjerringbro Avis

Mad med en rød tråd

Casper Brix var godt forberedt, da han i marts åbnede catering-firma med fokus på dyrevelfærd, økologi og socialt ansvar.

Annonce
  • Casper Brix driver sit catering-firma fra hjemmet i Langå. Maden laves indtil videre i Aarhus, men han er i fuld gang med at lede efter et sted i lokalområdet. Foto: Vibeke Skov
  • Brix Catering leverer blandt andet tapas. Her et lille udsnit af det, der serveres på et tapasbræt. Foruden dansk spegeskinke, syltede rødløg, estragonmayonnaise og humus, består det af tapenader, ost og dessert.
Bjerringbro Avis

Vild med vilje: Lær at anlægge vilde haver og bidrag til biodiversiteten

Annonce
Bjerringbro Avis

Modeshow rykket op med rod

Annonce
Bjerringbro Avis

Fra maskinstation til camperparadis: Verner Rigtrup markerer en milepæl

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro Avis

Børnekunst i Gudenåhuset

Bjerringbro Avis

Folkedans giver superkræfter

Bjerringbro Avis

Rekordsalg af tulipanbuketter

Bjerringbro Avis

Sparekassen fejrede jubilæum - men gaveregnen tilfaldt helt andre

Bjerringbro Avis

Ny tøjbutik i gågaden: Matador har inspireret til butikkens navn

Bjerringbro Avis

Ingen kan finde Berta: Hund har været væk i en uge

Annonce